Skip to main content
Algemeen

TWEETBLAD

By 3 maart 2011november 13th, 2015No Comments

BinnenCort! Het WEETBLAD

TWEETBLAD, al ver voor de tweet was uitgevonden (pre-tweet) was er ’t Weetblad van de PR|CIE. Hoe dat kwam? De welriekende analen van de PR|CIE ontsluiten zich dampend. Tijd om verse kennis op te snuiven! De ins en outs over het Weetblad en… Alle Weetbladen.

Ere wie ere toekomt: Mario Wijnen van de Pottenbakkers (toen nog niet direct in de organisatie van de Pottenbakkers betrokken)  gaf de PR|CIE het beslissende zetje. Hij bracht een alternatief Weekblad voor Deurne uit, ’t zal 1993 geweest zijn, of daaromtrent.  Het blaadje kwam de PR|CIE onder ogen en men  wist gelijk: dit is een geweldig idee! Cor Brüggenwirth had meteen de naam klaar: Weetblad.  De rest is geschiedenis…

Nog steeds tekent (inmiddels erelid) C

or voor het Weetblad dat te pas en te onpas verschijnt. In de carnavalskrant van de Peelstrekels jaarlijks, maar ook bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen. Binnen zeer Cort zijn alle weekbladen (misschien zelfs de enige illegale versie)  op deze site te zien… Dus. Blijf kijken!

Leave a Reply