Skip to main content
Hét vrijdagavond-voor-carnaval-evenement dat sinds 2002 het Deurnese centrum in een onverbiddelijk feestelijke greep houdt.

Het concept is even eenvoudig als geniaal: een aantal groepen Deurnese artiesten trekt van kroeg naar kroeg om aldaar een kort zangoptreden (ongeveer 14 minuten) te verzorgen.

Nee, geen smartlappenfestival, maar gewoon een ongecompliceerde meeblèravond. Steekwoorden zijn: wasem op de ruiten en een kolk in de biertank. Elk jaar trekt deze uit de hand gelopen kruising tussen een liederentafel en een lopend buffet door ‘t Turrup en doet de deelnemende en steevast uitpuilende horecaetablisssementen aan. Het publiek is laaiend enthousiast, de deelnemende artiesten zo mogelijk nog meer en de uitbaters en hun personeel werken zich het schompes.

Veel meer hoeven wij er niet meer over te vertellen. Entree is gratis dus kom gerust kijken op vrijdag voor carnaval en… geniet!

Wil jij ook een keer meedoen met jouw groep?

Aanmelden kan ALLEEN VIA HET ONLINE FORMULIER!

Pogingen tot omkoping slaan wij niet af, graag zelfs, maar daar verbinden we geen gegarandeerde deelname aan.
Niet bellen, mailen of appen. En al helemaal geen zielige brieven schrijven.
Het kan ALLEEN met onderstaande formulier TIJDENS carnaval.

Aanmelden voor deelname volgende editie is nog gesloten.

Inschrijving weer geopend tussen carnavals-vrijdag en as-woensdag!

Potverdikkie wat was dat gezellig. Sterker nog… jullie willen ook meedoen.
Nou, dat kan. Je hoeft je er alleen maar voor aan te melden en wie weet mag jij volgend jaar de sterren van de hemel zingen in alle kroegen aan de Deurnese markt.

Aanmelden kan elk jaar tussen de vrijdag voor carnaval en de woensdag na carnaval. Ofwel tussen Kommer & Kwijl en Aswoensdag.

Maar let op!

Gezien het feit dat er ieder jaar zich fors meer groepen aanmelden dan er plaatsen zijn, wordt geadviseerd zo snel mogelijk aan te melden via het formulier hiernaast. Aanmelden geeft geen garantie tot deelname.

 

FAQ

Uit hoeveel personen mag een groep bestaan?
Maximaal 6 personen

Ik heb me aangemeld, ben ik nu verzekerd van deelname?
– Nee, er zijn tientallen aanmeldingen en maar plaats voor 8 of 9 groepen.

Hoe lang duurt elk optreden?
– Elk optreden duurt 15 minuten (en dat 9 keer op een avond)

Mogen we zingen wat we willen?
– Nee. We willen voornamelijk Nederlandstalig, maar Duitse Schlagers of andere meezingers die iedereen kent zijn de sleutel tot het succes van Kommer en Kwijl.