Skip to main content
Algemeen

PEBEREN IS…

By 12 februari 2012februari 13th, 2012One Comment

Peberen is heundjeswerk, zo luidt een oud PR|CIE spreekwoord. Maar peberen is ook hartstikke nuttig, lekker en leuk. Zaterdagmiddag was het de Pebeermiddeg van Kommer & kwijl, ditmaal editie 11. Traditioneel is de Pebeermiddeg op de zaterdagmiddag voorafgaande aan Klotgemulvrijdag in De Biekorf op het Rijtven.

Zonder te overdrijven; het was een geweldige middag! Alle negen groepen die komende week vrijdag op de planken staan bij Kommer & Kwijl maakten er samen met de bewoners van het Rijtven en de bewoners van de buitenhuizen een gigantisch feest van. Ze waren er allemaal: Boney XXL, De Brabantse Bont, De Hanniewannies, GOH XL, Hollandse Nieuwe, Zesstuks, Over de Toppers, De Briljantjes en Gouwe Ouwe. Stuk voor stuk een lust voor oog en oor en het publiek was laaiend enthousiast.

En wat een geweldig presentatieduo! Prins Twan II was incognito in een geweldig pak met een blauwe stropdas en samen met zijn medepresentator Tim Migchelsen loodste hij het publiek zonder problemen door de muzikale middag. Het barpersoneel had over werk niet te klagen en het had niet veel gescheeld of het dak was er af gegaan.

Kortom: een geweldige middag voor het publiek en de artiesten. En zo hoort het!

Tot vrijdag in ’t Turrep voor een heel bijzondere Kommer & Kwijl.

KOMMER & KWIJL 11 BEN 'R BIJ!

Zorg dat je op tijd bent en maak er een geweldig feest van! Aan de artiesten zal het niet liggen, dat heeft de Pebeermiddeg wel bewezen.

One Comment

Leave a Reply