Skip to main content
Kommer & Kwijl

Opgeven kan niet meer!

By 24 maart 2011No Comments

DEURNE  24 MAART –  Gisteren sloot de inschrijving van Kommer & Kwijl 2012. Editie 11. De PR|CIE stelt voor de bouwvakvakantie de 9 groepen die mee kunnen doen op de hoogte. Gisteravond heeft de evaluatie van Kommer & Kwijl 2011 plaatsgevonden in Het Pakhuis aan de Markt. Algemene strekking, wij citeren kort: een juiste balans, uitdossing en optreden: zwaar O.K., fantastisch, geweldig, fenomenaal, maar… ’t kan altijd nog beter.  Aan de formule hoeft niet gesleuteld te worden, aandachtspunt is het geluid.

Dit jaar hebben zich 19 groepen, ja 19 groepen, aangemeld: een nieuw record! PR|CIE, artiesten en horecapartners gaan aan de slag voor een spectaculaire 11de editie! 

En. Wie weet, komt er wel een ‘t Maoke Van Kommer & Kwijl 2012 (Op z’n Engels – want wellicht Oscarfähig – The Making of Squalor & Slobber 2012) van.

Inschrijving Kommer & Kwijl 2012, 11de editie, is gestopt!

Kundige filmers kunnen zich GRATIS! via deze site aanmelden om de aanloop naar dit evenement en de voltrekking daarvan op eigen wijze in beeld te brengen, te monteren en daar een GRATIS! 40 minuten durende documentaire, een GRATIS! voorstukske  van 33 seconden (trailer) en een GRATIS! Vinnig Filmpke van maximaal  vijf minuten (You Tube) filmisch overzicht van te maken. Het GRATIS! aanmelden dient uiterlijk voor de bouwvakvakantie te gebeuren. De PR|CIEnema draait Op Volle Toeren!

Leave a Reply