Skip to main content
Algemeen

Martien Thijssen D’n Opsteker 2019

By 5 januari 2019No Comments

Martien Thijssen werd vrijdagavond 4 januari door de PR|CIE verrast met D’n Opsteker. In het Pakhuis van Plein Vijf waren de Peelstrekels bij elkaar om aanwezig te zijn bij het uitreiken van de eerste krant aan prins Nico I. D’n Opsteker wordt jaarlijks door de PR|CIE uitgereikt aan iemand die voor, of achter, de schermen een toegevoegde waarde is voor het carnaval in het Peelstrekelrijk. Het was de 28ste keer dat D’n Opsteker werd uitgereikt.

Thijssen dacht dat hij, als voorzitter van de krantencommissie, prins Nico een print op canvas van de voorkant van De Peelstrekel overhandigde bleek de oorkonde behorende bij D’n Opsteker in de verpakking te zitten.

Martien Thijssen kwam in 2004 bij De Peelstrekels als raadslid. Al vrij snel trad hij toe tot het bestuur en ook was hij een tijdje voorzitter van de optochtcommissie. Van 2012 tot 2017 was hij voorzitter van De Peelstrekels. Op dit moment is hij nog steeds actief als voorzitter van de krantencommissie.

De PR|CIE is een aan De Peelstrekels gelieerd gezelschap dat graag buiten de lijntjes kleurt en zich menigmaal op ludieke wijze uit.