Skip to main content
CarnavalEvenementen

WIR GOE

By 31 maart 2012november 13th, 2015No Comments

De PR|CIE nodigt u van harte uit voor zaterdag 7 april in Plein vijf voor het evenement ’t Is goe dè ge ‘r wir bent. Kom op tijd, want het wordt een aaneenschakeling van hoogte punten. Zegt het voort! Zegt het voort!

Zaterdagavond 7 april, de laatste dag van de vastenperiode, is het nog een keer carnaval in Plein Vijf aan de Markt in Deurne. De Hosbengels onder leiding van Marcel van der Loo verzorgen die avond vanaf 21.00 uur, samen met een aantal artiesten een aawverwetst gezellige karnevalsoavend. De dresscode voor deze avond is Paasbest Carnavalesk. De entree voor dit evenement is gratis.

Dit jaar op carnavalszaterdagavond konden Peelstrekelprins Twan II (Van den Heuvel) en prinses Fanneke niet genieten van het evenement ’t Is goe dè ge ‘r bent in Plein Vijf, vanwege gezondheidsproblemen van vader Van den Heuvel.  Daarom hebben De Hosbengels, Plein Vijf, De Upermennekes (de linker- en de rechterhand van de prins) en de PR|CIE – die tekenden voor het evenement – besloten het nog een keer dunnetjes over te doen. Zo kunnen prins Twan II en prinses Fanneke met hun gevolg alsnog genieten van een gezellige avond vol muziek en entertainment.

Hoewel het programma iets anders is dan op carnavalszaterdag is de opzet hetzelfde. Uiteraard treden de Hosbengels de hele avond op, afgewisseld met gastoptredens van Hiep Hiep Hoera, de vriendengroep, Stephan van der Wallen, Björn Kragt, Andy Marcelissen en Hollandse Nieuwe. Natuurlijk zijn ook De Peelstrekels aanwezig. Op het einde is er nog een speciale attentie, geheel in stijl met de avond,  voor de bezoekers.

Leave a Reply