Skip to main content
Carnaval

Verrassing!

By 7 maart 2011maart 9th, 2011No Comments

Prins Perry toegetreden tot de PR|CIE? Nee, hoor, het is veel erger! Na het bolhoedjesincident (1995) in de Vierspan is het eigenlijk nooit meer goed gekomen. Telkens meent wel iemand een kledingsstuk van de PR|CIE te moeten kapen, hierdoor overigens meestal in staat gesteld door een minder zorgvuldig PR|CIE-lid… Vervolgens moet er dan iets gebeuren, waardoor de schande te niet wordt gedaan. Ook nu weer. De polonaiseaanvoerder van dit jaar, prins Perry I, kreeg natuurlijk op uiterst dubieuze wijze het pak van een PR|CIE-lid  (Het lijkt op dat van de secretaris, maar deze is zich van geen kwaad bewust.) te pakken, liet daar meteen – we hebben het over 22 februari 2011 – een Nokiafoto van maken (Iets voor 21.00 uur.) en stuurde dit op Rozenmondègochtend aan de voorzitter en de secretaris van de PR|CIE. Bij de foto zat ook nog een mailtje, dat we hieronder integraal plaatsen.

Beste Leon en Marcel,

Ik wil jullie nog bedanken voor jullie leuke berichtje wat we vonden in de bak na één van de Klotgemul avonden. Ik weet niet of Ans ook de hele nacht van de voltallige PR-CIE genoten heeft, maar jullie kennende is er geen half werk afgeleverd.

Omdat ik niet eens in jullie schaduw mag (en kan) staan heb ik jullie dan ook rustig je gang laten gaan. Ik moet wel zeggen dat een tot nu toe vreemde emotie zich tijdens jullie activiteiten van mij meester maakte: ik was jaloers! Wat hebben jullie mooie jassen zeg! Ik beken dat ik het niet kon laten één van jullie jassen te passen om me voor even PR-CIE’r te voelen. Ik stuur jullie hierbij een fotootje mee, misschien leuk voor jullie plakboek.

Daarna pas vernam ik dat het absolutely not-done is dat jullie je jas onbeheerd achterlaten! Wist ik veel, anders had ik natuurlijk nooit zo gehandeld! Gedane zaken nemen echter geen keer, jammer. Wat mij betreft zou hiermee de kous af geweest zijn, maar aan de andere kant vind ik dat tradities niet zomaar verbroken mogen worden. Ik bied jullie de kans om voor Prinses Ans een passender bedankje te verzinnen dan zo’n lullig briefje. Jullie creatieve capaciteiten kennende moet dit geen enkel probleem zijn! Nog 2 dagen carnaval – moet voldoende zijn toch?

Ans laat zich graag verrassen, dat weten jullie inmiddels!

Groeten,

Perry

Einde bericht.

Verhoogde pakkans...

Natuurlijk is het wel erg kort dag, maar toch zal de PR|CIE een verrassing in

stijl voorbereiden. We raden iedereen daarom aan om op de laatste carnavalsdag  iets na  een uur of 11 ’s avonds  prinses Ans goed in de gaten te houden… Het prinselijke paar bevindt zich op dat moment in Plein Vijf, waar de afsluitende ceremonie van carnaval 2011 plaatsvindt.

Meer zeggen wij niet!

Voor zij die willen weten wat er op dat bewuste briefje van de PR|CIE stond verwijzen wij u door naar de geadresseerde.

Leave a Reply