Skip to main content
Algemeen

Nieuwe leden

By 8 oktober 2022No Comments

In het jaar des Heren 2022, October de 1e, zijn toegetreden tot het illustere gezelschap der PrCie: Maarten v.d. Kerkhof en Mark v. Kessel. Driewerf Alaaf!

Kijk ze eens glunderen, onze Laurl & Hardy.
Maar dat snappen wij wel. Het werd ze ook niet makkelijk gemaakt.

Nadat zij voor de voltallige ballotagecommissie hun proefschrift hadden voorgedragen en de jury zijn fiat had gegeven, mochten zij hun bolhoed (het sacrale hoofddeksel der Prcie), een ferme handdruk en een schouderklop in ontvangst nemen. U begrijpt wel, hun enthousiasme grensde aan hondsdolheid.

De feestelijke inauguratie werd gevierd met een overvloed aan dranken en spijzen, een brief met zalvende woorden van de Paus, 2x telefoon van de Burgemeester over wat het adres nu ook alweer was en Van Dijk die het riool kwam ontstoppen. Begrijpelijk sprak de buurt er nog dagen schande van.

Maar wij horen u denken… waar ken ik die lui ook al weer van?
Nou, wij zullen dit kort toelichten voor u:

Maarten v.d. Kerkhof mepte jaren lang de vellen van het drumstel als “Ullie Ürlaup” bij “Die Lustige Schlagerfreunden”, was uitbater van Worstzicht en TAMTAM en is in het dagelijks leven de grote regelneef bij De Effenaar in Eindhoven. Iemand die de kneepjes uit de evenementen sector kent. Komt dat even goed uit!

Mark zwaaide met de scepter over het Peelstrekelrijk in 2020 als prins van de Peelstrekels. U moet overigens goed knipperen met uw ogen wil je Mark zien op straat, want deze Deurnese Usain Bolt rent altijd met een bloedgang voorbij en grossiert in edelmetaal bij de wedstrijden. Door de weeks staat hij voor de klas als leraar Economie in Helmond.