Skip to main content
Algemeen

AANSTOOTGEVEND GEDRAG

By 5 februari 2015No Comments

De PR|CIE heeft zijn site vernieuwd. 3D-artiest Jochem Aarts a.k.a. de Michelangelo met de blokwitter heeft er menig vrij uurtje in gestopt. Het resultaat is er dan ook naar. Maar daar wilden we het eigenlijk maar heel even over hebben. Tijd voor keihard nieuws op deze site. Nieuws dat u lang heeft moeten ontberen. Met het carnavalsfeest in zicht ontwaakt ook de lamste tak van de PR|CIE, schrijverscollectief De Bolhoedjes.

De kop boven het artikel suggereert het al;  er is sprake van Aanstootgevend gedrag. En niet van een van de minsten. Nee, hoor. Het is prins Martijn zelf die zich van een heel andere kant laat zien dan men doorgaans van hem gewend is. Dat ie sportief is weet iedereen, maar dat hij ook de edele biljartsport machtig is, dan weet bijna niemand.

Het heeft enige tijd geduurd, iets met portretrecht, maar nu kan er dan eindelijk beeld getoond worden van de man die Deurne straks op sleeptouw neemt, de man waar al lang naar uitgekeken wordt, de man die zelfs met een lekke band geen krimp geeft, de man waarop heel vrouwelijk Deurne zijn zinnen heeft geze:, Martijn Elbers. Prins Martijn d’n Uurste.