Skip to main content
Carnaval

CARNAVAL 2017 VIDEO

Carnaval 2017 was wederom een geslaagde editie met vele hoogtepunten: Kommer & Kwijl was druk bezocht en er traden mooie acts op, de Peelstrekels hadden een uitstekende Prins & Prinses uitgezocht, het Strikkeldak (De Klirretent) was een succes, een welverdiende Opsteker,  optocht gewonnen met onze Publiekjury, een Fleurige prinses Rozenmondeg en nog veel, veel meer. Geniet en blik nog even terug met deze video van 5 dagen carnaval!
8 maart 2017
CarnavalIn de Media

BOERENBLOASKAPEL VIDEOCLIP

Zo af en toe komen er van die videoclips voorbij die die wel de moeite waard zijn om te kijken. Grootheden als o.a. Michael Jackson maakte hier een ware kijk-sensatie van. De videoclip van Ons Jonges samen met de onvermoeibare Hosbengels en ondersteuring van CV de Peelstrekels en PrCie is weer zo'n pareltje. Wij vatter d'r nog inne, stoandebins!
19 januari 2017
Algemeen

OPHEF & VERTIER

Ja dat was schrikken voor De Peelstrekels.  Prins Twan II die op de eerste carnavalsdag, nog voor de sleuteloverdracht, thuis van de trap mietert en in Geldrop in het ziekenhuis bij de Eerste Hulp zit, waar de schade wordt opgenomen.  Protocollen worden uit de kast gerukt, de prins van vorig jaar, Perry, wordt als stand-in opgeroepen en dan tegen 14.00 uur arriveert prins Twan II met de ambulance met loeiende sirene, blauw zwaailicht en… de…
18 februari 2012