Skip to main content

Waarom ook jij naar De Klote gaat

Het is een dynamische bruisende muzikale avond waarbij de Hôsbengels en The Lightstars Revisited de rode draad zijn, een keur aan Deurnese artiesten op verrassende wijze acte de présence geven en een tapkraan die niet dicht kan.

Dynamisch wil zeggen: geen pauzes tussen de optredens die ook nog eens plaatsvinden op diverse podia.

Kan dat? Ja dat kan!

Op de eikes bij de prins

Na een kolkende avond die zijn weerga niet kent waarbij artiesten en publiek die het beste hebben gegeven is het tijd voor het ultieme carnavalsontbijt: Op de Eikes met de Prins. Ja, u leest het goed: na De Klote gaat u ook nog op de Eikes met de Prins.

WA KOST DA?

Gastrobar Jut&Jul,  de artiesten en alle betrokkenen bij de organisatie willen dat u onbekommerd feest viert. Voor de entreekaartjes betaalt u geen cent! Sterker nog: u krijgt ze voorafgaand aan carnaval aangeboden. De kippen hebben de eitjes op hun vrije uitloopdag gelegd, dus de uitsmijters van deze carnavalsavond zijn ook gratis!

Uw natjes zijn voor eigen rekening.

EN WAAROM ZOU IK NIET GRATIS THUISBLIJVEN?

Dat kan natuurlijk ook. We leven in een vrij land.

Maar wanneer u op zondagochtend bij de carnavalsmis of ‘s middags tijdens de optocht allemaal mensen met een grote glimlach op het gezicht ziet… dan weet je dat zij wel naar De Klote zijn gegaan!